Welkom op onze websiteJe vindt hier alle informatie over PSV De Molenruiters en PC de Molenwieken

Lid worden? Hier vind je alle info!

Informatie over een lidmaatschap bij PC de Molenwieken of PSV de Molenruiters, tarieven en het inschrijfformulier vind je hier.

Najaarsledenvergadering 2021

Hierbij nog een kleine reminder voor de ledenvergadering op vrijdagavond 19 november 2021. Deze keer hebben we na afloop van de vergadering een leuke paardenbingo! Voor de vergadering dien je je aan te melden, zodat wij rekening kunnen houden met het aantal gasten. Aanmelden kan bij Rianne de Groot, secretaris.molenruiters@outlook.com (of reply op deze mail). Datum: 19 november 2021 Tijd: 20:00 uur Locatie: Recreatiebedrijf de Blikvaart Hemmemaweg 12, 9076 PH Sint Annaparochie Let op: ook voor het bezoeken van de vergadering is een geldig coronatoegangsbewijs nodig.

Toegangscontrole als gevolg van de nieuwe corona maatregelen.

Vanaf zaterdag 6 november moet iedereen van 18 jaar en ouder voor het sporten op een binnenlocatie een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) laten zien. Dit geldt ook voor de paardensport. Belangrijk is dat je naast de QR-code ook een geldig identiteitsbewijs bij je moet hebben. Voor zowel de verenigingslessen als voor het vrij rijden in de binnenbak is dit nodig. Ook de ouders/chauffeurs worden gecontroleerd. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat.