Welkom op onze websiteJe vindt hier alle informatie over PSV De Molenruiters en PC de Molenwieken

Oudejaarswedstrijd 2019, Aankondiging

Op zondag 29 december is het weer tijd voor de jaarlijkse Oudejaarswedstrijd. Het thema dit jaar is 'de Middeleeuwen'. Er kan worden gesprongen, kür op muziek of een dressuurproef gereden worden. Er zijn weer mooie prijzen te winnen!

Oudejaarswedstrijd 2019

​Op 29 december werd op manege de Molenruiters in Vrouwenparochie traditiegetrouw de oudejaarswedstrijd gereden door de leden de Molenruiters en Molenwieken. De organisatie bedenkt voor deze onderlinge wedstrijd ook altijd een thema. De ruiter die het creatiefste te paard zijn onderdeel rijdt, kan hier ook een prijs mee verdienen. Het thema dit jaar was ‘de Middeleeuwen’. Dankzij alle ridders, jonkheren en jonkvrouwen werd het een zeer geslaagde dag.

Molenruiters en Molenwieken wedstrijduitslagen

Ook in de laatste maanden van 2019 werden er weer wedstrijden gereden door de leden van de Molenruiters en Molenwieken. Met het Fries Kampioenschap Indoor in zicht, waagden vele leden zich aan deelname aan de selectiewedstrijden om een plaats op de startlijst van de Kampioenschappen te bemachtigen. Ook werd er op een aantal reguliere wedstrijden gestart.